Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Núm. 395 | Del 26 de juny al 2 de juliol de 2017
Portada número 395

EL PASSEIG I LA PROVISIONALITAT

Veurem fotografíes que ens diran com era abans. I ens ho mirarem amb nostàlgia, mentre perplexos i alhora encuriosits anem observant les diferents variacions i tranformacions que aquest espai acull sense queixar-se. Encara no perdem l'esperança de recuperar un lloc confortable i habitable tot i que sembla que haurem de menjar ciment per temps, la verdor apareix en forma de pròtesi temporal i l'ombra en forma d'estructures metàl·liques que ens recorden la provisionalitat i inestabilitat de tot plegat. Bona setmana!

Dilluns 26/06
BADIA ROCK CITY | LA PRODUKTIVA FILMS
Alliance Française de Sabadell
BADIA ROCK CITY | LA PRODUKTIVA FILMS
Adreça: Sant Joan, 35
Dia: dilluns 26 de juny 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Badia Rock City. dirigda per Nando Caballero, és un viatge als anys 70 i 80, al naixement de les bandes de rock de la població més petita i densa de l'Estat Espanyol. Una història de moviment veïnal, associacionisme, marginalitat i esperança, de com l'amor per la música i el rock va salvar la vida de molts joves. El fil conductor del documental és el músic i dibuixant Carlos Gambarte.

Guió i direcció: Nando Caballero

Ajudant de realització: Montse Benítez

So directe: Vicenç Ferreres i Roger Riera

Càmeres: Toni Ficant, Helen Pielias i Nando Caballero

Director de fotografia: Toni Ficant

Muntatge i edició: Vicenç Ferreres

DE PARÍS A BUENOS AIRES | ORQUESTRA D'ACORDIONS DE SABADELL
Fresc Festival
DE PARÍS A BUENOS AIRES | ORQUESTRA D'ACORDIONS DE SABADELL
Lloc: Amfiteatre Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: dilluns 26 de juny 2017
Hora: 22.00 h
Entrades: 20 € / socis Joventuts Musicals 10 € / compra online / reserves al 937267427

L'Orquestra d'Acordions de Sabadell ens proposa un viatge d'anada i tornada entre el París d' Edith Piaf i el Buenos Aires de Carlos Gardel sota direcció de Miquel Àngel Mestre, Un trajecte de la mà de dues cantants de luxe: l'argentina Sandra Rehder, que representa el tango de les dones braves amb una força i una qualitat excepcionals. i la mezzosoprano Marta Valero, que amb la seva veu dúctil i extensa, ha sabut unir musicalitat i expressivitat, afrontant repertori i estils diversos.

Concert Extraordinari inclòs en el programa del XVIII Festival Internacional de Música de Sabadell 2017.

Publicitat aj26juny17
Dimarts 27/06
FESTIVAL DE CIRC SOCIAL DE SABADELL
Sabacirc
FESTIVAL DE CIRC SOCIAL DE SABADELL
Adreça: itinerant, pels barris de la ciutat
Durada: del 27 de juny al 2 de juliol 2017
Preu: gratuït
Informació: consultar web

EL Sabacirc portarà espectacles i propostes artístiques als barris de la ciutat, amb l'objectiu d'apropar la cultura i el circ al màxim nombre de persones i promoure el transport públic amb el Circus-Bus, un autobús que serà una carpa de circ itinerant. Micro-circ, malabars, tallers didàctics:

 • 27 de juny. Plaça de la Creu de Barberà de 18 h a 20 h
 • 28 de juny: Casa dels Pins al carrer Uruguai de 11 h a 14h
 • 28 de juny : Taula rodona a la Biblioteca del Nord a 17 h. 29 de juny: Plaça del Pi de Ca n'Oriac 19 h.
 • 30 de juny: Barri de Can Puiggener de 18 h a 20 h
 • 2 de juliol: Gala final a la plaça dels Castanyers, Can Deu de 16.00 a 21.00

Veurem al xilè Pedro Benavides, semifinalista en el programa Got Talent 2017, fent acrobàcies i equilibris dins de la seva roda cyr, un aro gegant metàl·lic que propulsa amb el seu cos. L'argentí Fernando Pose sorprendrà amb els malabars amb pilotes i el català Joel Martí, de la companyia Circo Afilado, mostrarà la dificultat del cable acrobàtic. Andrea Thorson presentarà l'espectacle Secrets, d'acrobàcia i mim i pensat per a tots els públics. La companyia Colze a Colze proposa a Litxa Clown, una pallassa que crea un món sorprenent a partir d'una maleta, un telèfon i un megàfon. El llac dels cignes, un número de cabaret, amb acrobàcia i clown, per a tota la família de la companyia Passerell.

BORRAR EL PAISAJE | CRISTINA FALCÓN
Librerío de la Plata
BORRAR EL PAISAJE | CRISTINA FALCÓN
Adreça: Sant Jaume, 8
Dia: dimarts 27 de juny 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Vetllada de poesia, música i teatre al voltant de la presentació del llibre Borrar el Paisaje de Cristina Falcón. Amb el poeta Carlos Vitae, l'actor Eliecer Navarro i el saxofonista David Montero. El llibre és un rigurós exercici de la paraula on l'escriptora s'apropa poèticament i reflexiva a la vida, al sentir de dir la vida i, també, cosa més complexa encara, al sentit de dir la mort. És aleshores on l'escriptura conjura la desaparició i l'obli i es converteix en protecció, en la casa que resguarda aquest ésser amenaçat que som.

EL CENTRE DE SABADELL, UNA GRAN OPORTUNITAT
Presentació treballs i reflexions
EL CENTRE DE SABADELL, UNA GRAN OPORTUNITAT
Lloc: Sala d'actes Col·legi d'Advocats. Lacy, 15
Dia: dimarts 27 de juny 2017
Hora: 21.00 h
Preu: gratuït

El Govern municipal ha estat treballant en els darrers mesos en un nou Pla per el Centre de la ciutat, que afecta principalment al model de mobilitat; aparcaments, accessibilitat, ampliació de la zona de vianants... La Cambra de Comerç de Sabadell, Fundació Bosch i Cardellach, Sabadell Comerç Centre i Oficina del Centre de Sabadell, han impulsat diferents estudis, treballs i reunions de reflexió sobre aquesta proposta. Avui ens presenten aquests treballs i les conclusions.

Intervindran:

Antoni Maria Brunet i Berch, President de la Cambra de Comerç de Sabadell, Josep Maria Porta i Mora, President de Sabadell Comerç Centre, Joan Brunet i Mauri, Director de la Fundació Bosch i Cardellach i Jordi Molins i Gómez, President de la Oficina de Dinamització del Centre de Sabadell

TOMEU PENYA EN CONCERT
Fresc Festival
TOMEU PENYA EN CONCERT
Lloc: Amfiteatre de l'Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: dimarts 27 de juny 2017
Hora: 22.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Tomeu Penya desenvolupa aquest estiu una intensa gira de festivals en el qual aquest popular cantautor mallorquí presenta un nou espectacle, únic i amb moltíssimes sorpreses. Un concert ple de bones cançons i grans dosis d'humor en el qual no hi faltaran els grans èxits de Penya com Mallorquins i catalans, Illes dins un riu o la indispensable Duc el dimoni dins jo.

Publicitat Press_start
Dimecres 28/06
EL CIRC SOCIAL. REPTES I OPORTUNITATS PEL TREBALL EN BARRIS
Sabacirc
EL CIRC SOCIAL. REPTES I OPORTUNITATS PEL TREBALL EN BARRIS
Adreça: Ronda de Navacerrada, 60
Dia: dimecres 28 de juny 2017
Hora: 17.00 h
Preu: gratuït

Quatre experts analitzaran el circ social com una pràctica artística, educativa i de desenvolupament comunitari, des d'una perspectiva internacional fins a la local, per tal de conèixer quines són les seves potencialitats i límits de treball als barris. Antonio Alcàntara, “Jese”, educador social de l'equip pedagògic de l'Ateneu Popular 9Barris, Pili Serrat, de l'Associació Professionals del Circ de Catalunya (APCC), David Marfil, "Txupi", responsable de la Direcció i Coordinació Pedagògica de l'Escola de Circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú , Toni Porcar, coordinador del SabaCirc. Moderat pel periodista Marc Sabater.

EDUCAR PER ESTIMAR LA VIDA |EVA BACH
La Llar del Llibre
EDUCAR PER ESTIMAR LA VIDA |EVA BACH
Adreça: Sant Antoni, 20
Dia: dimecres 28 de juny 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

Els nens necessiten saber que la vida és bonica per fer alguna cosa bonica amb la seva vida. Partint d'aquesta convicció, Eva Bach ens convida a revisar les nostres creences i actituds en tant que pares amb l'objectiu d'ajudar a transmetre als nostres fills l'amor a la vida, motiu pel qual haurem de tornar a enamorar-nos de la vida.

L'acte anirà a càrrec d'Olga Bayer, mare i empresària, Montse Sabas i Àngels Vicent, professores del Conservatori de Música de Sabadell, i Eva Bach, pedagoga i autora del llibre.

AMÉLIE-LES-CRAYONS
Fresc Festival
AMÉLIE-LES-CRAYONS
Lloc: Amfiteatre de l'Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: dimecres 28 de juny 2017
Hora: 22.00 h
Entrades: 15 € / compra online

Amélie-les-crayons és una referència de la nova escena francesa, revolucionada per grups independents que sedueixen un públic nou, àvid de frescor i de veritable missatge. Aliant música, teatre i poesia amb una acurada posada en escena, la formació ofereix espectacles totals, guanyadors dels premis més importants de la jove cançó francòfona.

Dijous 29/06
CRITS DE LLIBERTAT (2017) DE MARIA KHAN | 30 NITS I MÉS...
La Capella
CRITS DE LLIBERTAT (2017) DE MARIA KHAN | 30 NITS I MÉS...
Adreça: Parc de Can Gambús. Regne Unit / c.Kurdistan
Dia: dijous 29 de juny 2017
Hora: 21.30 h
Preu: gratuït

El documental compta amb els testimonis de sis persones de la comunitat LGTB que han viscut sota les represàlies de la dictadura franquista. Des de la invisibilitat absoluta, fins a les penes de presó, les protagonistes descriuen des de la seva pròpia experiència el que va ser sobreviure a l'opressió i la marginalitat. Almenys 5.000 persones van ser detingudes per actes o actituds gais, lèsbiques o transsexuals durant aquesta època. A part d'haver patit sota les lleis repressives com la “Llei de vagabunds i malfactors” i la “Llei de Perillositat Social”, no abolida fins a 1995, algunes d'elles van trobar el rebuig absolut en els àmbits de la família, la religió, el treball. Presentació i debat previ.

Organitza: GAG-Grups d'Amics Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transexuals

L'OPERA...BUFA! | VENT DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE JOVENTUTS MUSICALS DE SABADELL
Fresc Festival
L'OPERA...BUFA! | VENT DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE JOVENTUTS MUSICALS DE SABADELL
Lloc: Amfiteatre de l'Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: dijous 29 de juny 2017
Hora: 22.00 h
Entrades: 15 € / socis Joventuts Musicals gratuït / compra online

'Orquestra Simfònica de Joventuts Musicals de Sabadell va actuar per primera vegada al Palau de la Música Catalana, dins el marc del concert de cloenda les 51es Jornades Internacionals de Cant Coral 2016, on van estrenar una obra de Manuel Oltra, entre d'altres. Es va presentar a Sabadell al desembre del 2016 amb obres de Brahms i Txaikovsky. Al Fresc Festival presenten la secció de vent d'aquesta Orquestra, fent-vos gaudir d'un programa alegre i divertit, amb “L'òpera? bufa!”.

Concert inclòs en el programa del XVIII Festival Internacional de Música de Sabadell 2017

Divendres 30/06
REOBERTURA BASSA
Bassa Sant Oleguer
REOBERTURA BASSA
Adreça: Camí de Can Quadras, 183
Dia: divendres 30 de juny 2017
Hora: d'11 a 21.30 h
Preu: dia inauguració: 4,75 /reduït 2,70 - 1,50 € / gratuït a partir 19.30 h

Festa per celebrar la reobertura de La Bassa, que ha estat tancada des de finals de l'agost de 2015. Hi haurà l'actuació dels SP3, el musical del Super 3, d'11 a 12.30 del matí, a la tarda classe d'aquazumba i aquadynamic. I al vespre, actuació del grup sabadellenc Soulament Soul.

VESPRE DE VERSOS I VI | CICLE POÈTIC
Alliance Française
VESPRE DE VERSOS I VI | CICLE POÈTIC
Adreça: Sant Joan, 35
Dia: divendres 30 de juny 2017
Hora: 19.30 h
Preu: gratuït

L'acte final del cicle poètic reuneix deu poetes de les més diverses veus i temàtiques. La poesia catalana és, avui dia, un reguitzell variat de tons i llenguatges, i es vol reflectir convidant autors i autores de Sabadell, però també d'altres indrets de la nostra geografia: Josep-Ramon Bach (Sabadell, 1946), Maria Antònia Massanet (Artà, Mallorca, 1980, Mireia Companys (Barcelona, 1975), Xavier Zambrano (Sant Sadurní d'Anoia, 1977), Toni Quero (Sabadell, 1978), Víctor Mañosa (Sabadell, 1971), Laia Prat (Barcelona, 1982), Ricard Mirabete (Barcelona, 1971), Anna Garcia Garay (Sabadell, 1972), Isabel Ortega Rion (Tarragona, 1955).

BUBBLE. EL LADO OSCURO DE LAS FLORES | 30 NITS I MÉS
La Vela de L'Estruch
BUBBLE. EL LADO OSCURO DE LAS FLORES | 30 NITS I MÉS
Adreça: Sant Isidre, 140
Dia: divendres 30 de juny 2017
Hora: 21.00 h
Preu: gratuït / recollida d'invitacions una hora abans a la taquilla

És un enfrontament entre dos actors de circ, especialitzats en acrobàcia ...la pèrdua del control i la forta necessitat de recuperar-lo... Cops i carícies des del lloc més íntim que desemboquen en rialles físiques i corporals. El reflex d'un mateix en l'altre, però quin és l'altre? A càrrec de la companyia El lado oscuro de las flores.

LES TROMPETES DE LA MORT | 30 NITS I MÉS
Companyia de Teatre de l'Acadèmia de Belles Arts
LES TROMPETES DE LA MORT | 30 NITS I MÉS
Durada: 30 de juny / 1, 2, 7, 8. 9, 14, 15 i 16 de juliol
Horari: dv: 21.30 / ds: 22.00 / dg: 18.30 h
Entrades: 9 € / reserves per mail o presencialment

El 17 del juliol de 1936 s'inicià una revolta militar que, després de fracassar desembocà en una guerra civil fraticida de gairebé tres anys de durada, on van morir milers de persones sense saber massa a quin bàndol pertanyien. Avui, després de 80 anys, existeix la necessitat humana de conèixer el passat; la necessitat de saber com van viure, sentir i morir els seus protagonistes. Obra escrita per Joan Romeu i Núria Santander amb textos addicionals d'Ana Domínguez Ibáñez

Autors: Núria Santander i Joan Romeu.

Texts addicionals: Ana Domínguez Ibáñez

Direcció i adaptació: Enric Company

Ajudant de Direcció: Cesca Martínez

Escenografía: Cristina Lliuró

Sonorització i il·luminació: Jordi Salas - Esteve Vila

Vestuari: Dolors Ruíz

Maquillatge i Perruqueria: Montsant Franquesa

CONCERT D'ESTIU | ORQUESTRA DE CAMBRA DE SABADELL
UES
CONCERT D'ESTIU | ORQUESTRA DE CAMBRA DE SABADELL
Adreça: Salut, 14-16
Dia: divendres 30 de juny 2017
Hora: 20.00 h
Preu: taquilla inversa

L'Orquestra de Cambra de Sabadell, sota la direcció d'en Jordi Montoliu Paulí, ens proposa el seu concert d'estiu, en el qual interpretaran la Simfonia Simple: Sentimental saraband de Benjamin Britten, la Simfonia núm. 8 en Re Major de Felix Mendelssohn i el concert per a violí núm. 1 en la menor de Jean-Baptiste Accolay. Amb la col·laboració com a solista del jove violinista Éric Massip Vilalta.

PEP MONRÀS | 30 NITS I MÉS
Espai Cultural Àgora
PEP MONRÀS | 30 NITS I MÉS
Adreça: Sol i Padrís, 93
Dia: divendres 30 de juny 2017
Hora: 21.30 h
Entrades: 8 € consumició inclosa / 12 € consumició i disc / reserves mail o tel. 609790176

Concert de presentació del nou disc Música i lletra del cantautor sabadellenc Pep Monràs. Presentat per Elisabet Carnicé

SÍLVIA BEL | EMPARAULANT LA VIDA
Fresc Festival
SÍLVIA BEL | EMPARAULANT LA VIDA
Adreça: Amfiteatre de l'Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: divendres 30 de juny 2017
Hora: 22.00 h
Entrades: 15 € / compra online

L'actriu Sílvia Bel recita als grans autors de la poesia universal acompanyada de l'embruix de la guitarra de José Santiago i la veu esberlada de Juan Manuel Galeas. Bel incrusta el do de la recitació dins el cant més fondo, on s'hi afegeix el contrapunt càlid de la guitarra que ho vesteix tot de vellut. Un espectacle on el nus de la paraula i la música vivifiquen l'esperit i es queden a perpetuïtat en l'ànima de cada espectador.

Dissabte 01/07
BORIS THE LION | COMPANYIA CIRCATRÒNIC
Fresc Festival
BORIS THE LION | COMPANYIA CIRCATRÒNIC
Lloc: Amfiteatre de l'Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: dissabte 1 de juliol 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

Boris The Lion Robot és una aproximació lúdica a la revolució tecnològica actual i futura. Una reflexió en clau d'humor sobre quina és la nostra relació amb les màquines i fins a quin punt ens hi vinculem. És una mirada divertida a la nostra relació amb els telèfons intel·ligents, les xarxes socials o els robots aspirador. Una mescla d'estils que inclou el teatre gestual, el clown, el circ i el teatre d'objectes.

Fitxa Artística

Oriol Aubets, actor

Direcció: Jaume Jové

Coreografia: Xaro Campo

Vestuari: El Costurero Real

Escenografia: Mercè Veciana

BENVINGUTS A CRAMÒVIA | 30 NITS I MÉS
Espai Cultura Àgora
BENVINGUTS A CRAMÒVIA | 30 NITS I MÉS
Adreça: Sol i Padrís, 93
Dia: dissabte 1 de juliol 2017
Hora: 20.00 h
Entrades: 8 € consumició inclosa / reserves per mail i tel. 609790176

Espectacle de lectura teatralitzada a partir de contes del llibre Ni ase ni bèstia del sabadellenc David Vila i Ros. Amb l'objectiu d'entretenir el públic, trencant en ocasions la quarta paret per fer-lo partícep de la ficció. Per això han fet un recull d'alguns dels contes més divertits del llibre, sempre contextualitzant-los en una posada en escena ideada per ells mateixos a fi de donar-los un fil conductor. La companyia KGB (Kramòvia-Gym-Beer), creada expressament per aquest muntatge, està formada per David Benedicto, Montse González i Edu Beltran,

NA NARA | 30 NITS I MÉS
EstruchBar
NA NARA | 30 NITS I MÉS
Adreça: Sant Isidre, 140
Dia: dissabte 1 de juliol 2017
Hora: 22.00 h
Preu: gratuït

Olek, Jan, Coteman, German, Alba i David es combinen per ballar, cantar i tocar una amplia diversitat d'instruments tots tradicionals de l'Àfrica de l'oest. Epectacle visual i sonor molt dinàmic, on la dansa i la interpretació es combinen amb cançons tradicionals acompanyats en tot moment per una amplia diversitat d'instruments. Els més coneguts són els de percussió, com el Djembé. però també tenen especial protagonisme els instruments melòdics com el Balafón i el Kamele N'gonyi.

Diumenge 02/07
SEGUNDO FESTIVAL SHOW-LIDARIO | 30 NITS I MÉS
Club de Futbol Sala Amics del Pou Nou Escorial
SEGUNDO FESTIVAL SHOW-LIDARIO | 30 NITS I MÉS
Adreça: Espai Polivalent del Parc Nord. Ronda Navacerrada, 58
Dia: diumenge 2 de juliol 2017
Hora: 17.30 h
Preu: 12 € consumició inclosa / reserves al 931197546

Gran tarda de monòlegs amb Alberto Demomento, Miguel Ángel Marin, Miguel Lago, Quique Macías i David Sas i algunes sorprese. Dirigit a tots els públics.

JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS
30 nits i més
JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS
Lloc: Teatre La Faràndula. República, 33
Dia: diumenge 2 de juliol 2017
Hora: 19.00 h
Entrades: 8 €

Dins la VIII Trobada de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida pel José Trigueros, interpretaran el següent repertori: Piotr I. Txaikovsky - Simfonia núm.5, op. 64, TH 29, E minor.

SOUND SIX EN CONCERT
Fresc Festival
SOUND SIX EN CONCERT
Adreça: Amfiteatre de l'Espai Cultura. Escola Industrial, 28
Dia: diumenge 2 de juliol 2017
Hora: 19.00 h
Entrades: 20 € / menors 4 a 10 anys: 12€ / menors 4 anys, a la falda, gratuït / compra online

Caràcter, força, diversitat, emoció i molta música són les sis vides que encarnen les Sound Six, les sis veus que s'uneixen per formar un so. Des del primer moment que les components de la formació van cantar plegades, la màgia va sorgir i s'ha convertit en un potent nexe d'unió entre elles. Un espectacle on el nus de la paraula i la música vivifiquen l'esperit i es queden per sempre en l'ànima de cada espectador. Van quedar finalistes de la quarta edició del 'Oh Happy Day de TV3.

 • Fitxa Artística
 • Alba Esparza, veu
 • Carolina Alabau, veu
 • Joana Mas, veu
 • Mar Puig, veu
 • Marta Trujillo, veu
 • Noelia Gómez, veu
El Poema
XIII
Luis García Montero (Granada, 1958)
XIII
Informació: secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay
 • Por septiembre
 • se te llenan de sótanos los labios
 • y es relativo el cielo
 • después de haberte visto preguntarle a la vida.
 • Pero también el cielo,
 • arrugado y preciso
 • como tu cazadora adolescente,
 • quiere estar entreabierto,
 • brillar recién amado,
 • descansando en la hierba
 • el peso de su larga cabellera de nubes.

 • Por septiembre
 • se te llenan de humo los síes en la boca.

Sempre és un bon moment per llegir la poesia de Luis García Montero, un autor que aconsegueix emocionar-nos des del primer vers amb les seves imatges magistrals. Dolç i cru alhora, García Montero juga amb els elements que ens ofereix la vida per conjugar bellesa i realitat i regalar-nos poemes dibuixats amb el traç finíssim de la sensibilitat, com aquest que pertany al seu llibre “Diario cómplice”, publicat el 1987.

La notícia de la setmana
SABADELL RECTIFICA I EN LA SEGONA EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS CEDIRÀ L'EXECUCIÓ A LES ENTITATS
Participació ciutadana
SABADELL RECTIFICA I EN LA SEGONA EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS CEDIRÀ L'EXECUCIÓ A LES ENTITATS

L'Ajuntament de Sabadell tornarà a destinar un milió d'euros del pressupost del 2018 a iniciatives proposades per la ciutadania, igual que ho va fer l'any passat per als números d'enguany. Activa el procés participatiu anomenat Construint Ciutat per tal de recollir les idees dels sabadellencs. El consistori ha introduït algunes modificacions respecte a la primera edició. La gran novetat ha estat que les entitats seran les encarregades d'executar els suggeriments, però en l'àmbit de cohesió social. Precisament, aquest canvi ve motivat per algunes queixes en la primera edició (continuar llegint)

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos