Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Poesia
El Poema
TÒTEM ORDRE
Albert Garcia Elena (Barcelona, 1970)
TÒTEM ORDRE
Informació: secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

Aniràs a batejar l'inefable, a excomunicar tota limitació del foc, i acabaràs confonent la confessió amb el vòmit i l'espurna amb la cendra obliqua d'un aforisme. Concebràs l'impensable i no sabràs com explicar-ho. T'escriuràs a sobre i t'amputaràs per l'esquena, il·lús, per llegir-te a certa distància. No mouràs ni un dit fins que te'ls hagin tallat tots i taponin, un a un, els embornals dels teus somnis. Cercaràs audiència sota les pedres i als intèrfons de blocs de pisos on no s'hi admeti propaganda, allò, per pura transgressió, que tota hormona aspira a auto de fe, que un poema és per incendiar el món i per això volta pel veïnat tant de bomber de micròfon i tan poc piròman de consciències.

Pirotècnia semàntica. Efervescència mental. Això és el que provoca la lectura de “Tòtem ordre” (Edicions Bromera, 2016) d'Albert Garcia Elena, Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot 2016. Garcia Elena juga amb els mots per crear imatges potents i impossibles a cadascun dels textos que conformen aquest llibre. Sense embuts i amb una sinceritat sense filtres, “Tòtem ordre” dispara punts de vista esmolats per deixar sense cap als titelles que intervenen en aquest teatre de l'absurd que sovint és la vida.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos