Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Exposicions
Dijous 22/06
UN MAR DE FÒSSILS
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
UN MAR DE FÒSSILS
Adreça: Escola Industrial, 23
Horari: Dt a dj, de 10:00 a 14:00 / Dv de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 / Dss d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 / Dg d'11:00 a 14:00 / Dll i festiu tancat
Preu: 3 € / Primer diumenge de mes gratuït

L'exposició “Un mar de fòssils” està formada per un conjunt de 17 espècimens molt ben conservats de fauna marina de diversos períodes geològics. Entre ells destaquen peces excepcionals com un fòssil de la biota d'Ediacara de fa més de 600 milions d'anys de Wisconsin (EUA), un conjunt format per un ammonit i un nàutil del Juràssic inferior provinent de Dorset (Gran Bretanya) o una dent fossilitzada d'un tauró gegant de fa uns 20 milions d'anys.

Dissabte 24/06
66ºN L'ÀRTIC COM MAI L'HAS VIST + PRESS START
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
66ºN L'ÀRTIC COM MAI L'HAS VIST + PRESS START
Adreça: c. D'En Font, 25
Horari: De dimarts a divendres, de 17 a 20.30 h. / Dissabte, d'11 a 14 h i de 17 a 20.30 h. Diumenge, d'11 a 14 h./Dilluns i festius tancat.
Preu: gratuït

66º L'Àrtic com mai l'has vist. El fred, la tundra, la geografia i la fauna de l'Àrtic més europeu a través de la mirada de tres fotògrafs de natura i viatges. Exposició col·lectiva, dels fotògrafs Alberto Gonzàlez, Tato Rosés i Marta Bretó.

Press Start. Una exposició inèdita i de producció pròpia, que ens relata la història del videojoc amb una mirada a la interacció, reflexionant sobre el videojoc com a bé cultural i eina pedagògica. La interacció és una característica inherent dels videojocs i la peça fonamental de la jugabilitat.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos