Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Festivals
Diumenge 25/06
LA NIT DELS MUSICALS DE SABADELL
Inauguració Fresc Festival
LA NIT DELS MUSICALS DE SABADELL
Lloc: Amfiteatre de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. c. Escola Industrial, 28
Dia: diumenge 25 de juny 2017
Hora: 22,00 h
Entrades: 9 € / compra online

Producció pròpia del Fresc Festival amb vocació d'esdevenir una cita anual i clàssica. Es tracta de reflectir la vitalitat dels musicals locals, demostrar l'envergadura i el pes que han adquirit i condensar, en una sessió, tot el treball i saber fer que les entitats de Sabadell han acumulat en aquesta matèria. I, per damunt de tot, fer gaudir els espectadors amb un gènere que esdevé una autèntica festa per als sentits. Direcció d'Albert González, regidoria de Mariona Ubía. Amb la participació de la Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç, el Teatre del Sol, Ritme Dansa, Off Sabadell i Teatre d'Insomni.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos