Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Infantil
Dijous 22/06
RECEPTES PER SANT JOAN | PETITS A LA CUINA
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
RECEPTES PER SANT JOAN | PETITS A LA CUINA
Adreça: c. D'En Font, 25
Dia: dijous 22 de juny 2017
Horari: de 18.00 a 20.00 h
Inscripcions: 16 € / reserves per 93 728 66 50 o correu

Petits a la cuina són de cuina creativa i saludable per a infants, on ells mateixos cuinen dues receptes, una dolc?a i l'altra salada. Broquetes saludables (recepta salada). En aquesta ocasió faran:

Broquetes de gall d'indi, formatge brie i verduretes (pebrots, carbassó i xampinyons). Aprendran a rentar i tallar les verdures i tallar la resta d'ingredients a daus, muntar les broquetes i cuinar-les a la planxa.

Coca de Sant Joan (recepta dolça). Aprendran a estirar la pasta de full i tallar-la amb un motlle i batre ous per pintar la pasta amb un pinzell. La farciran de crema hi posaran els pinyons per sobre i aprendran a coure-la al forn i espolsar-hi sucre glacé per sobre per acabar.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos