Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Cinema
Dilluns 19/06
J'AI TUÉ MA MÈRE (2009) |XAVIER DOLAN
Alliance Française
J'AI TUÉ MA MÈRE (2009) |XAVIER DOLAN
Adreça: Sant Joan, 35
Dia: dilluns 19 de juny 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Aclamat debut del director canadenc Xavier Dolan que amb només 19 anys va dirigir, escriure, produir i interpretar aquesta història semi autobiogràfica. Una òpera prima que va ser seleccionada com a candidata a l'Òscar l'any 2010 en la catgoria de pel·lícula de parla no anglesa.

Un film poc usual, el retrat d'una relació familiar feta d'un total descarod i una sèrie d'enfrontaments feridors, que no obstant poden derivar cap a una àcida i creïble comicitat (Luciano Monteagudo)

Dimecres 21/06
TOTS ELS GOVERNS MENTEIXEN (2016) | FRED PEABODY
Documental del mes
TOTS ELS GOVERNS MENTEIXEN (2016) | FRED PEABODY
Lloc: Cinemes Imperial. Plaça de l'Imperial
Dia: dimecres 21 de juny 2017
Hora: 18.30 h
Preu: gratuït

Tots els governs menteixen posa cara i dóna veu als noms que hi ha darrere temes tan espinosos com el cas Snowden, les fosses comunes a la frontera amb Mèxic o la violació del dret a la intimitat dels ciutadans. Glenn Greenwald, Jeremy Scahill, Amy Goodman i Michael Moore, entre d'altres, ofereixen el seu testimoni en un documental produït per Oliver Stone. Els protagonistes de la pel·lícula, una nova fornada de periodistes d'investigació de mitjans independents dels Estats Units, recuperen el seu llegat i donen la cara per defensar el dret dels ciutadans a accedir a una informació lliure d'interferències, contrastada i honesta.

Col·loqui a càrrec del periodista Joan Vila i Triadú.

Organitza: Aula d'extensió Universitaria per a la gent gran de Sabadell.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos