Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Presentació
Dimarts 20/06
ON ES DESBORDA EL SOL |PERE TÀPIES
La Llar del Llibre
ON ES DESBORDA EL SOL |PERE TÀPIES
Adreça: Sant Antoni, 20
Dia: dimarts 20 de juny 2017
Hora: 19.30 h
Preu: gratuït

Aquest llibre agrupa una quarantena de poemes, per endinsar-nos en el món intim del cantautor-gastrònom. Una sorpresa (delicadesa) literària, una confluència dels sentits com a forma de vida i els coneixements. Hi intervindran: Mari Pau Huguet, periodista; Antoni Munné-Jordà, escriptor; Júlia Creus, lectora; Francesc Pasqual i Moster, poeta; Miquel Pujadó, cantautor i Francesc de P. Mestres, editor.

Dimecres 21/06
CONCERTS SIMFÒNICS 2017-18 / PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA
Orquestra Simfònica del Vallès
CONCERTS SIMFÒNICS 2017-18 / PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA
Lloc: Teatre Principal. Sant Pau, 6
Dia: dimecres 21 de juny 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

Acte de presentació de la propera temporada 2017/18 de concerts simfònics on podrem conèixer el nou director, James Ross, i els compositors i solistes d'aquesta nova temporada musical. A l'acte hi haurà música en directe i moltes sorpreses.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos