Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Xerrada
Dimarts 20/06
L'ABORDATGE DE L'INFART | CAFÈ CIENTÍFIC
UES
L'ABORDATGE DE L'INFART | CAFÈ CIENTÍFIC
Adreça: Salut, 14
Dia: dimarts 20 de juny 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

Com reconèixer els signes d'alerta de l'infart, quins són els principals factors de risc, quin és el tractament més habitual a Catalunya, què cal tenir en compte després d'haver superat un infart... A càrrec d'Antoni Martínez, cardiòleg i internista de l'Hospital de Sabadell.

  • ADENC
  • Agrupació Astronòmica de Sabadell
  • Fundació Bosch i Cardellach
  • Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
  • La Ruda, amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica
  • Parc Taulí
  • UES
EL MURAL DE RAMON FOLCH: UN EXEMPLE DE L'ARRENCAMENT D'UN MURAL DE CERÀMICA
Museu d'Art de Sabadell
EL MURAL DE RAMON FOLCH: UN EXEMPLE DE L'ARRENCAMENT D'UN MURAL DE CERÀMICA
Adreça: Doctor Puig, 16
Dia: dimarts 20 de juny 2017
Hora: 19.00 h
Preu: gratuït

El mural de ceràmica de Ramon Folch és una obra de gran interès per a explicar i comprendre la història de l'art de la ciutat, especialment durant la postguerra. És un magnífic exemple de decoració mural aplicada en una arquitectura d'ús particular, d'un material poc habitual en l'embelliment mural (per bé que no insòlit) i d'unes dimensions importants. Format per 275 peces de ceràmica esmaltada adherides i unides entre elles per morter, de formes irregulars, està compost per un plafó principal de 300 x 500 cm i un de lateral de 314 x 233 cm, que envoltava la porta d'accés a l'habitatge. S'hi representen grans papallones sobre un fons de tons blaus. Xerrada a càrrec d'Inés Legemaate i Marina Granero, restauradores, i Pere Rovira, del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya

L'obra, que està signada i datada a l'angle inferior dret la part principal, la va encarregar Antoni Monés a Ramon Folch i Roca l'any 1959 per a decorar la façana principal de la casa que s'estava construint a Matadepera. La ceràmica es va coure als forns de Manuel Reguant, a Barcelona.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos