Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Documental
Dimarts 20/06
SASHA (2016) | FÈLIX COLOMER
Cinemes Imperial
SASHA (2016) | FÈLIX COLOMER
Adreça: Plaça de l'Imperial
Horari: 20.45 i 22.30 h
Preu: preu habitual d'entrada cinema

Deprés d'un recorregut llarg i exitós per diversos festivals internacionals, el documental Sasha dirigit pel sabadellenc Fèlix Colomer, ja es pot veure als cinemes. Sasha és un nen ucraïnès de 9 anys amb dues mares. Una, la biològica, amb la que viu a una barraca a Nikopol amb cinc germans de tres pares diferents. L´altra, la mare d´acollida, a Sabadell, que el rep cada any durant dos mesos (Nadal i estiu). Ell estima les dues famílies i les dues l´estimen a ell en una complicitat sorprenent.

Produïda per Escac Films, Sasha ha obtingut el Premi Especial del Jurat a la Seminci de Valladolid, el Primer Premi a l´Indocumentari, el premi al Millor Documental del FIC-CAT. i ha estat una de les pel·lícules més votades pel públic al recent festival DocsBarcelona.

Publicitat aj19juny17
Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos