Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Poesia
El Poema
ANATOMIA D'UN ESTIU
Anna Garcia Garay (Sabadell, 1972)
ANATOMIA D'UN ESTIU
Informació: secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay
 • Dius dies amb veu de juliol
 • i el temps s'esgrana en hores petites.
 • I nosaltres hi juguem com aquell que
 • enfonsa la mà en un sac ple d'arròs
 • per pur plaer.
 • Per dissoldre-hi múscul i os,
 • per relaxar-ne el gest.

 • Que no passa res si, per un moment,
 • la vida s'atura:
 • la mà no oblida mai la pàtria del cos
 • ni l'hàbit d'aferrar-s'hi.

L'estiu és sinònim de pausa, de vacances. És moment d'alentir el ritme i mirar el paisatge; de canviar de finestra, de mirada, de pell. Imitar el pas dels núvols, admirar el ventall de matisos del blau, descobrir totes les possibilitats del gris asfalt, acaronar la frescor del verd. Aprofiteu ara que el temps es deixa agafar, ara que és a les vostres mans i no a l'inrevès. Relaxeu-vos que, tal com diu el poema, no passa res si tot s'atura: setembre arribarà puntual per recordar-nos qui som. Però això serà una altra història. Bones vacances!

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos