Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Tallers
Dimarts 25/07
TALLERS MUSICALS: DJ + TÈCNICA VOCAL + PROMOCIÓ MUSICAL 2.0
EstruchMusic
TALLERS MUSICALS: DJ + TÈCNICA VOCAL + PROMOCIÓ MUSICAL 2.0
Adreça: Sant Isidre, 140
Durada: d'octubre a novembre o desembre
Informació: 93 717 10 26 (de 17 a 24 h) o per correu

Tres tallers musicals per a la tornada de les vacances:

Taller de DJ amb Aitor Galian "Howld" per iniciar-se en el món DJ, primers passos en la mescla, estilcs musicals, tecnologia utilitzada, etc.

Taller de tècnica vocal amb Olga Moraleja. Sessions de coaching vocal individuals per desenvolupar una nova forma d'entrenar la veu des del punt de vista fisiològic i mental.

Promoció Musical 2.0 amb Jessica Vilches, per introduir-nos en el màrqueting musical digital, a través de les xarxes socials i plataformes online.

Publicitat aj31jul17
Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos