Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Cinema
Dilluns 24/07
LE SABLE ENQUÊTE SUR UNE DISPARITION | DOCUMENTAL
Alliance Françáise
LE SABLE ENQUÊTE SUR UNE DISPARITION | DOCUMENTAL
Adreça: Sant Joan, 35
Dia: dilluns 24 de juliol 2017
Hora: 20.00 h
Preu: gratuït

Una investigació sorprenent que posa llum sobre un fet poc conegut: l'extracció de sorra, el recurs natural més consumit del planeta, abans que l'aigua i l'oli. De Bombai al Regne Unit a través de Dubai, Tànger o les Maldives, aquesta pel·lícula en format de thirller ecològic revela una emergència planetària: l'amenaça de la sorra, un recurs vital, el saqueig del qual s'accelera.

Dijous 27/07
SING STREET (2016) JOHN CARNEY | CINEMA A LA FRESCA
La Capella
SING STREET (2016) JOHN CARNEY | CINEMA A LA FRESCA
Adreça: Parc de Can Gambús. Regne Unit / c.Kurdistan
Dia: dijous 27 de juliol 2017
Hora: 21.30 h
Preu: gratuït

Dublín 1980. La recessió econòmica fa que Conor canvïi la comoditat de l'escola privada on estudiava per un centre públic on el clima és més tens. Trobarà un raig d'esperança en la misteriosa Raphina i, amb l'objectiu de seduir-la, la convidarà a ser l'estrella dels videoclips de la banda que vol formar. Ella accepta i aleshores el Conor haurà de tenir paraula.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos