Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Art
Divendres 28/07
FAÇANES I OFICIS ARTESANS | FARMÀCIA PONS SAMARANCH
Dibuixant Sabadell
FAÇANES I OFICIS ARTESANS | FARMÀCIA PONS SAMARANCH
Adreça: Plaça Marquilles
Dia: dijous 28 de juliol 2017
Hora: de 18..00 a 20.00 h
Preu: gratuït

Aquesta setmana dibuixem un local modernista que conserva elements que ens transporten a l'època de les fòrmules magistrals.

Dibuixant Sabadell és un grup de persones que es reuneixen periòdicament per dibuixar diferents racons, esdeveniments i vida quotidiana de la nostra ciutat, alhora que intercanvien coneixements. El grup és obert a tothom que s'hi vulgui afegir i tingui ganes de dibuixar.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos