Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Cursos
Dimarts 25/07
NEUROGYM, ENTRENAMENT PEL CERVELL | PER A TOTS ELS PÚBLICS
Avan
NEUROGYM, ENTRENAMENT PEL CERVELL | PER A TOTS ELS PÚBLICS
Adreça: c./ Estrella, 110
Durada: octubre 2017 a juny 2018
Inscripcions: 93 7156485 / 35 € mensuals
Informació: 30 sessions d'1h 30 minuts en grups de 10-12 persones

El nostre cervell, igual que el nostre cos, necessita un entrenament constant per mantenir les seves capacitats i augmentar-les. En aquest context Avan ofereix un programa que integra diferents tècniques que contribueixen a millorar la memòria, la planificació, l'atenció, l'estrés, la percepció, l'organització, el llenguatge) potenciant les funcions mentals i millorant l'estat d'ànim i, en definitiva, la qualitat de vida. Està dividit en cinc blocs: teòric, cognitiu, emoconal, psicomotriu i lúdic. Està conduït per neuropsicòlegs.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos