Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Familiar
Diumenge 30/07
ACTIVITATS ESPAI NATURA
Espai Natura Fundació Sabadell 1859
ACTIVITATS ESPAI NATURA
Adreça: Masia de Can Deu. c/ de la Prada, s/n
Dia: diumenge 30 de juliol 2017
Horari: visita guiada al museu a les 12.30 h / visita a la granja d'11.00 a 12.00 h
Preu: onsultar preus del museu / preus de la granja

Un matí de diumenge pensat per a tota la família. Per una banda està prevista una visita guiada al Museu de la vida al camp i per l'altra una nova edició del taller Coneguem els animals de granja. Tot plegat en un entorn a l'aire lliure i de retrobament amb el món rural tradicional. Aquesta activitat té una durada d'una hora.

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos