Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Actualitat
La notícia de la setmana
ELS AMICS DE LES ARTS, CHAMBAO I LA SALSETA DEL POBLE SEC A LA FESTA MAJOR DE SABADELL
Festa Major 2017
ELS AMICS DE LES ARTS, CHAMBAO I LA SALSETA DEL POBLE SEC A LA FESTA MAJOR DE SABADELL

La Festa de Major de Sabadell d'enguany, que se celebrarà de l'1 al 4 de setembre, ha destapat l'agenda farcida d'activitats aquest dimecres. La música, un dels grans reclams, comptarà amb les actuacions d'Els Amics de les Arts, Chambao i les formacions locals Ovella Xao i The Wild Goats, que es pujaran a l'escenari de l'Eix Macià el dia 2. De fet, és una de les novetats, la concentració de concerts que aniran des de les 21 hores fins a les 3 de la matinada.

També la nit electrònica, reservada per a divendres a la nit al mateix lloc, amb LokitoLopongo, les Sueques i DJ The Zombie Kids. “Una activitat que recuperem i que així ens ho van demanar l'any passat”, ha apuntat la regidora de Cultura, Montserrat Chacon. Diumenge, la nit de les Barraques, amb Koban, Lágrimas de Sangre i Mafalda, amb un 25% més de presència de dones, tal com han subratllat els organitzadors. El “fi de festa”, com ha dit Chacon, recaurà sobre la Salseta del Poble Sec, l'orquestra que aquest 2017 està celebrant 40 anys i que torna a rebre l'encàrrec d'acomiadar aquests dies de diversió (continuar llegint)

Subscriure's a Weekand
Recomana Weekand
Donar-se de baixa

Weekand vol ser un referent cultural a Sabadell. Una eina indispensable per qui té inquietuds i ganes de fer coses. Una agenda imprescindible per no perdre's el millor que es faci a la ciutat. Weekand és una agenda setmanal gratuïta que t'ofereix una selecció de les propostes culturals més interessants.

..........................................................

Envia'ns informació

Si el què vols és fer-nos arribar informació d'alguna activitat cultural perquè surti publicada a Weekand, envia textos complets i fotografies a activitats @ weekand.net

Anuncia't a Weekand

Contacta amb weekand @ weekand.net / Tel.937272000

Weekand és un mitjà de difusió independent.

............................................................

T'has subscrit i no reps l'agenda al correu?

Comprova que:

1. Hagis escrit el correu correctament. Fés la prova. Subscriu-te de nou. Si el correu ja està donat d'alta et dirà que està repetit. Si et permet fer la subscripció és que no l'havies entrat bé.

2. Si no has rebut el correu d'activació mira que no hagi anat a la carpeta d'spam! Posa bondia @ weekand.net a la teva llista de contactes.

3. Envia'ns un correu!

Avís legal

Aquesta web pertany a Weekand, SCP. Tots els continguts que apareixen en aquesta agenda han estat creats per Weekand o cedits per tercers. Weekand no es fa responsable dels continguts i/o productes o serveis ofertats a les pàgines de publicitat ni per altres pàgines a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços. Tampoc es fa responsable de possibles canvis de programació ni d'errors en la informació proporcionada per tercers.

Crèdits

Realització, edició i fotografia: Gemma Cascón

Disseny: Fecunda, col·lectiu de comunicació

Programació: KS Interactivos